HANA Blink Blink ~

Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn

Saturday, 28 July 2012

trial ~

Assalamualaikum ...

trial da nak dkat da niey .. pejam celik2 , 24 jam je tnggal . SERAM dengornye .. study dah tpi tak sedia agy nk msuk dewan exam , heee takut laaaaaa .. dengan ini  saye NURUL AMALINA BINTI MUSLIM ingin mngambil kesempatan untuk memohon maaf kpda sesiapa yg mngenali diri ini jikalau ade buat silap or salah dkat korng dgan tidak sngaja or sebaliknye .. halalkan makan minum , klu ade rase tak puas ati maafkan laa yerk .. tak baek ade msuh kann .. please pray for me , i will pray for u back , insyallah ...

malam tdi H ade bgi msg pkul 12 lebih . tapi time tu kite da tido daa . act kteorg tak bole msg slame 3 mnggu , tpi die ckpdlm msg tu juz nk wish gudluck dkat budak comel niey hee perasan kaannnn untuk 1/8 niey trial PMR .. die pesan dkat kite sruh buat elok2 trial nnt . then die ckp die yakin yg kite bole buat .. die  mntak maaf dkat kite , ckp gudnite laaa , mcm2 laaa ... kite tgok msg tu time nk bgun sahur tdi . bgun2 trus tgok tipon then ade msg dri die . bace smpai abis kite nangis .. sdih , takut , hppy , semua ade laaa ... bgun sahur dah takde selera nk mkn , mkn kurma jee 3biji ...  okay niey utk die , kite harap die bole buat elok2 , kite agy yakin yg die bole buat , kite doakan yg terbaik utk die , maafkan kite selama niey bnyk skitkan ati die , buat die mrah , mcm2 agy laa .. okay hope die bace ~

P/S - H tnggu lagi 2 mnggu k ... ngeee ~
         bye tkecre ..

Friday, 20 July 2012

ramadhan ~

Assalamualaikum ..

Bulan Syaaban dah nak pergi tinggalkan kita .
digantikan pula Bulan Ramadhan ,
hadir membawa Rahmat dan juga Keampunan .
Tiba pula Bulan Syawal ,
untuk menyeru kita melakukan kebaikan ,
seperti kita lakukan pada Bulan Ramadhan ...

wahhh , bace bnyk kali ayt atas niey terharu pulak rasenye ..serius rase nk nangis :')  bersyukur sgt2 sbb dpat smbut Bulan Ramadhan lagi . harap Ramadhan kali niey bkn yg terakhir , aminnnn .. esok da mula puasa . jom kite same2 setting NIAT , download SABAR , hunting PAHALA , approve MAAF and yg terakhir upgrade IMAN .. copypaste je mampu ..  esok sambut puase takde kakak . hmm sbab die ade dkat kl . sdih slalunye die ade .. takpe , nak buat acane agy . nseb die laa , spe sruh amik jauh2 ..

macam mane erk bdak2 dkat asrama klu tak smbut puase dgn family ? sdih kott , laen la mcm org tu da biase kannn .. act tgah teringatkan mmat sewel yg da seminggu mendiam kan diri nyee tuu .. untung ade no baru ~ HAHA serius takde kne mngena kann ... ehh sewel dngr sini , puase penuh tau . jgn ponteng , klu tak puase penuh tak bole raye .. tau ! *buat muke serius , mate bulat*  malam niey g smbhyg terawih tau ! * wahh , mesti hensem pakai bju melayu kann :3 * ckup k ckup .. bye , harap ramadhan kali niey penuh makne buat kite , agar dapat kite lalui dgn sempurna .. =')

P/S - klu ade sewel kan best , bole sruh die grak aq sahur .
         hewhew ~ kesian die .. peace sewel . =D

Saturday, 7 July 2012

sukan

assalamualaikum .

al kisah nye mcm niey .. sukan nye mule pkul 8 pagi sampai 12:30 tghari .. tak msuk pape pon mlas , nnt sket kaki mawar merah marah pulak .. dtg pon sbb nk pnuh kn mrkah koko . first2 tgok kwad kaki dlu , lpas da abis kawad tuu mula la g melawat gerai2 yg ade tuu .. cari mknan then cri tmpat lepak .. kwn ajak g tngkp org lari tpi mlas , tak larat nk jalan dah ..

dipendekkan citer .. lepak bwah '' khemah '' , snap pic dgn mmber , usha mmat minah skolah laen .. hobi mmg suka usha org , jgn tnye knpe k . dah nk blek tu ckgu sruh msuk baris rumah sukan msing2 .. time dkat rumah sukan tuu ati niey sket pulak tgok org depan .. buat date dkat dpan aq . ok ngaku mmg sweet tpi jgn larh nk sweet dpan aq , mntang2 H aq jauh nk sweet2 plak ... mcm die sorng je ade couple . mangkuk bin ayun btul korng niey . -.- mmg geram la dgn diorg . dah la tgah panas terik mse tuu bole pulak sweet2 bagai dpan aq . mmg angin la , nk sweet g la blakang aq .. haishhh .. k cukup2 ..  then , lepas amik adiah semua blah mcm tuu jee .. tanak kutip smpah letuhhh .. org yg ckp niey pon same jee

ok ckup story kali niey , idea dahh lari lorhh .. byebye ~
P/S - terasa dgn story sweet aq ? kisah pulak aq . DAMN !
          sakit ati sbnarnye .