HANA Blink Blink ~

Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn

Wednesday, 19 September 2012

i'm back !

Assalamualaikum ~

perhh da lme tak update blog niey kan kann . rinduw itew tark ? sila tampor muke korang klu bnci ayt tersebut , time kasih :))  serius rindu gile dkat blog aq yg comel lagi cute niey , wee ~ act aq tktau nk ckp bnda ape dkat blog niey .  that's why aq tak update lme . malas pon ade jugokk , hehee .. yelarhh PMR kan dah nk dekat . weyhh , seram aq dengornye kot ! so tk bole laa nk habiskan mse dkat blog aq niey . doakan utk aq yee , hope aq dpt results yg CEMERLANG . mmg itu yg aq impi kan slame niey . tpi ape kite bole buat just merancang , ALLAH yg tentukan yg habis baik utk kite . 

dah larhh mak n ayh aq slalu tkde kat rumah . asyik outstation jee , tgah rindu dkat mak n ayh nieyy .. da 3 ari tak f2f dgn mak , asyik msg jee kje nyee . ayh pulak jmpe skjap jee . itu pon sbb anta n amik aq dkat skolah . pastu blek rumah jmpe mmat gile tahap meroyan . asyik2 nk kaco aq je kje nye . sehari tk kco mcm tk lengkap hidup , abg aq ckp . Hampehh , mne tk nye kne cubit dgn aq hari2 dah kco aq jee . aman skit klu die g poli , tpi sunyi takot . huhuhuu , nk nangis aq rindu dgn mak dgn ayh aq . acane nk dduk asrama niey klu tk smpai seminggu dah rindu2 niey , hurmm . mak ayh balik la cepatttt , tak snggup alin dduk dgn 2 org hero mak nieyy . sengsara lagi ade larhh , diorg buli alin je tau . rindu makkk , rindu ayh blanje alin mkn kfc . eehhhhh , terrrrlepas ckp pulokk . heheheee ~

utuk kau - rindu kau yg lme , yg mse bulan 12 thun lpas dgn bulan 1 , 2 thun niey . klu kau bce inbox fesbuk kau dgn aku yg time bulan 12 , 1 , 2 thenn kau bce msg kau dgn aku time skarang . mmg LAIN . bole mnangis aku bce msg skarang n dlu pnye . nmpk sgt2 kau bkn kau yg dlu ! sikit kasar ayt aku skarang , sorii tkde niat pon . tpi kau yg pkse aku , so aku buat .

okeyy , byebye . jmpe lagi . itu pon klu aq rajin nk update blog aq yg cute miut niey . hohoo , tataa ..

P/S - Promise means everything but one thing are broken , Sorry means nothing !
         :')