HANA Blink Blink ~

Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn Cik AlYnn

Sunday, 27 January 2013

Tahun baru , kisah baru , entry baru , Azam baru !

Assalamualaikum .

Hai ! lme dah tak bkak blog niey . klu blog niey ade prasaan da lme die tacink dgn aq . hewhew ~ act , bkn tkde bnda nk cite kat sini tpi tktau nk buat ayat . sbb tuh laa diam . niey pon tktau nk cite acane . main taip jelaa . dah hmpir sebulan lebih aq tk update story bru . dan dlam sebulan lebih niey jgk la , mood aq tk tntu . kdang kdang happy , sedih , gile , dan kdang kdang jgk aq rse tension gile . sbb ape yg aq nk semua TAK AKAN dapat ! family semua tk pham ape yg aq rse skrang . dan aq rse diorg tak akan pernah nak paham aq . semua bnda aq buat , semua nye slah . aq tktau nk kongsi dgn spe . kwn kwn aq da pndah . fkta nk bgtau niey , lepas aq blek skolah aq akn nangis ! 5 hari skolah , 5 ari aq nangis . kdang2 pagi pagi aq p skolah mte aq bngkak . hampir setiap hari laa . ade je sbb knpe aq nak nangis . tapi aq cube kuatkan diri . aq cube trime knyataan . aq cbe biasekan diri . aq cbe happy kan diri aq sndri . spe2 yg msg aq then aq tak blas , aq mntak maaf laa . tmbah tmbah lelaki . malas laa nk lyan , ssah nk prcye dah dkt laki niey . mmg tak smua laki suke tipu org  , suke main kan ati org . tpi kite kne tgok jgk laki niey . knal die mcm mne prangai die sbnar benarnye . bru bole kite cakap laki niey baik or tak . jgn main tnjuk je , laki niey baik . kdang2 laki niey pndai brlakon . klah rosyam nor klu diorg brlakon . ckpa je nk diorg brlakon mcm mne . nk mntak simpati ? nak cairkan hati prmpuan ? haa yang tu no one bgi laki ! tk pyah nk buat skrip , diorg tau nk buat mcm mne . smpai prmpuan tu mnangis sbb diorg pon bole . hebat kan lelaki ?! sokayy laa . brlakon smpai bile2 yg korng nak . korng kan tak penat bab2 brlakon niey . korng hebat kan . sbb tu la prmpuan bole cair dgn ayt sweet korng . wlaupon tak direka . :) tapi ingt whai kaum Adam , hidup kite umpama roda .

-- Harap Die permudahkan segala urusan kite , aminn ~ yang baik dari Die , yang buruk dari aq . sori sape yang terase , tkde niat nak tuju dekat sape sape pon . Assalamualaikum ..


No comments:

Post a Comment